Vinterlige spilleautomater

Vinterlige spilleautomater

Spilleautomater med et vinterlig tema, er fantastisk underholdning. Sommer som vinter kan man drømme seg bort til lange langrennsløyper og bratte fjellsider kledd med puddersnø. Flere av de aller beste spillutviklerne har utviklet automater med vinteren som tema og flere av dem er fylt med det beste av spesialfunksjoner, i tillegg til grensesprengende design og grafikk. Inspirasjonskildene er mange og du kan spille automater med dyretema, jul, sport og alt annet du kan tenke på som har med vinter å gjøre.

Nordmenn elsker å spille på spilleautomater på nett og hver uke besøker flere hundre tusen av oss vårt favorittcasino på nett for noen timer med avslapping og moro. Vi elsker vinteren og alt den bringer med seg, og blant våre absolutte favorittautomater med dette temaet, finne vi blant annet:

Icy Wonders

Icy Wonders er en flott automat med 30 gevinstlinjer fra den svenske spillutvikleren NetEnt. Satt i det iskalde Arktis, er automaten gripende vakker med symboler av isbjørner, pingviner, inuitter og alt annet du forventer å finne på disse breddegradene. Spillets wildsymbol er representert av den store hvalen, og scattersymbolet er den søte inuittjenta. Andre symboler som utbetaler store gevinster er hvalrossen, isbjørnen, igloen og huskyen, som er jentas beste venn. Icy Wonders er en flott automat som passer for alle, og med et enkelt spilleoppsett, bonusspill, gratisspinn og en progressiv jackpott er det mye som varmer på en kald vinterkveld

Penguin Power

Penguin Power er en automat utviklet av RTG. Den har fem hjul, 20 gevinstlinjer, samt en progressiv jackpott som uten tvil er automatens største attraksjon. Vi liker alle å vinne stort og det har du gode muligheter til om du spiller Penguin Power på pc eller mobil. Temaet er pingvinenes verden og med en lang rekke symboler og ulike pingvin-personligheter, er dette en utrolig underholdende automat man kan spille i mange timer av gangen.

Automaten har både wild- og scattersymbol, i form av en baby-pingvin og et iglosymbol. Scatteren åpner en herlig re-spin-funksjon, som gir deg muligheten til å vinne betydelige summer selv om du ikke skulle klare å utløse den progressive jackpotten som kan vinnes helt tilfeldig på alle spinn.

Frozen Assets

Frozen Assets en enda en automat fra RTG, men vi tar den med for de som er helt ny til spill på nett. Dette er en klassisk automat som minner mye om automater som før i tiden var kjent som enarmet banditt. Med tre hjul og bare en gevinstlinje, er dette en flott old school automat i nytt og oppdatert design. Antall symboler er selvsagt ikke stort siden den har så få hjul, men alle som er med er relatert til kong vinter. Symboler som snøfnugg, snømenn, rød- og blå topplue, og en stor varmende sol spinner alle over skjermen. Selv om dette er en klassiker, har RTG lagt til et par spesialfunksjoner for å gi den et litt mer moderne preg.

Spillets wild er pingvinen, som kan erstatte alle symboler med unntak av snøfnugget. Snøfnugget blir nemlig samlet opp av snømannen som står oppe på spillet. Hvert snøfnugg øker bonusen, som vil bli utløst om du lander bare snøfnugg på en linje etter at snømannen er fylt opp. Dette er en herlig og enkel automat som passer både nye spillere og de mer erfarne som savner de gamle automatene.

Frostbite

Frostbite er en klassisk automat utviklet av en av bransjens aller beste utviklere, Microgaming. Den er selvsagt basert på vinteren og tilbyr flotte gevinster og en fristende jackpottutbetaling på 1,600 mynter. Frostbite-logoen er spillets wild og lander du et slikt symbol på en vinnende linje, dobles gevinsten. Skulle du lande to slike symboler på samme linje, utløser du jackpotten. Dette er en enkel, men meget engasjerende automat som kan betale ut noen imponerende gevinster om man spiller med litt høyere innsats.

Privacy Policy