Sponsorer

Sponsorer

SpareBank1 Hedmark

SpareBank1 Hedmark har alltid sett det som en av sine viktigste oppgaver å bidra og støtte lokalsamfunn og breddeidrett rundt om i Norges land. Sparebank1-alliansen er Norges største enkeltsponsor innen breddeidrett, og Rena IL er en av våre eldste partnere. Interessen for ski har alltid vært spesielt stor i Norge og banken ser det som sin plikt å støtte opp om en idrett som gjør så mye godt for lokalsamfunnet i Rena og Hedmark forøvrig. Nå som et stort arrangement som NM kommer til vårt fylke, er det med stor glede og ære at vi i Sparebank1 Hedmark kan være med som sponsor. Sparebank1 Hedmark ser frem til et forrykende arrangement, og gleder oss til å ta imot utøvere fra hele landet. Sparebank1 Hedmark er derfor stolt over å kunne være hovedsponsor til dette NM.

Statoil

Statoil er gjennom sitt Morgendagens Helter program, en av Norges største sponsorer av idrett og kultur. For at Statoil skal gå inn som sponsor må fokus ligge på talentutvikling for barn og/eller ungdom. Rena IL og deres lange historie som idrettslag er derfor en naturlig partner til Statoils helter program. Statoil er en stolt, mangeårig sponsor og ser fram til mange nye år i samarbeid med Rena IL. Nå som Rena IL, sammen med Vang Skiløperforening, skal arrangere NM i ski, er Statoil stolt over å kunne være med på sponsorsiden. Dette arrangementet ser vi i Statiol frem til, både som hovedsponsor og som tilskuere.

Eidsiva Energi

Rena IL er utrolig takknemlig for en sponsoravtale med Eidsiva Energi de kommende 5 sesongene. Eidsiva Energi kommer inn som offisiell klessponsor for alle våre utøvere. «Vi er svært imponert over hvordan Rena IL har utviklet seg de senere årene, og som en vital del av det lokale næringslivet i Hedmark ser vi det som vår plikt å støtte opp om det arbeidet Rena IL utfører», sier kommersiell leder Tore Bratten i en kommentar til avtalen som er inngått. Eidsiva Energi kommer inn som sponsor i god tid før NM, og er en av sponsorene som virkelig vil være med å ta i et tak, ikke bare gi en sjekk med penger. Flere av våre ansatte har meldt seg som frivillig under arrangementet, og vi gleder oss til å ta i mot utøvere og skientusiaster fra hele landet. Under hele NM vil du kunne ta kontakt med en av våre medarbeidere på stadion (eller per telefon) og få en ekstra god strømavtale, så se etter oss på stadion. Her vil vi også ha konkurranser hvor du kan vinne et helt års strømforbruk, samt mange andre flotte premier. Eidsiva Energi er stolt av å være sponsor for Rena IL og NM på ski 2013.

Løten kommune

Løten kommune er stolt sponsor til NM og arrangør Rena IL. Idrettslaget gjør en fantastisk jobb for lokalsamfunnet i Hedmark og er en flott foregangsklubb blant det norske folk. Utøverne og trenerne til Rena IL står for mange av de samme verdiene som vi i Løten kommune jobber for til daglig. Vi er takknemlige for det flotte arbeidet alle som støtter opp om klubben gjør på frivillig basis, og er stolt av av å kunne bidra til videre fremming av alle idretter klubben tilbyr våre unge. Vi i Løten kommune ser frem til et fantastisk ski-NM.

Hedmark fylkeskommune

Hedmark fylkeskommune har valgt å støtte Rena IL helt siden starten i 1916. Klubben er som en institusjon å regne i Hedmark. Deres endeløse presentasjoner og fantastiske innsats for befolkningen i kommunene våre er vi alle evig takknemlig for. Det er ikke mange i Hedmark som ikke har gode minner fra Rena IL, enten i form av egen deltakelse eller herlig stunder på arenaen eller i hoppbakken. Vi takker for deres innsats og ser fram til mange nye år som samarbeidspartner.

Privacy Policy