Slik spiller du odds på langrenn

Slik spiller du odds på langrenn

Langrenn og andre skiløp er en sport som skjer verden rundt og har skapt en enorm folkeinteresse under vintersesongen. Langrenn varierer mellom månedene oktober og mars, avhengig av den geografiske plasseringen løpet tar sted. Nedenfor vil vi diskutere hvilke typer spill og odds du vanligvis vil se i online sportsbøker når det kommer til langrenn, vi vil også gi noen gode tips om å spille odds på ski, slik at du kan være forberedt og glede deg til å engasjere deg ved neste vintersesong.

Hvorfor vedde på langrenn?

Av alle populære vintersporter fra skøyter til curling, er langrenn og ski-spill generelt, det mest potensielle og lønnsomme området å fokusere på når det kommer til spilling og odds. Også norske skistjerner elsker spill og gambling, skal vi tro CasinoBanditten.com

Hva handler langrenn egentlig om?

Forskjellige langrenns turneringer holdes for både kvinner og menn hvert år. Løpet består av varierende lengder, avhengig av type løp. Konkurranser kan inkludere 1 på 1 løp og / eller lagfordelinger. Nordmenn er spesielt engasjerte i langrenn, siden langrenn har en norsk opprinnelse, og etterspørselen for å engasjere gjennom odds spilling vokser stadig.

Langrenn innebærer to teknikker som kalles for klassisk og fristil. Klassisk er det originale “skritt og glid” -formatet, mens fristil består av den nyere og raskere “skating” -stilen.

Hvordan spille odds i langrenn?

For de fleste ski-spill, vil oddsen bli presentert som følger, avhengig av bestemt løp:

Skiløper 1 1.37
Skiløper 2 2.40

Dette betyr at Skiløper 1 er favoritt for å vinne løpet, da det er et negativt ved siden av navnet. Hva dette betyr, er at for hver NOK 2,70 du setter ned, vil du vinne en dollar. Nå har den andre skiløperen pluss 140, og er ikke favorisert til å vinne, men betaler mye høyere, hvis den skulle vinne. Dermed for hver $ 1 du satser, vil du vinne NOK 1,40 hvis denne skiløperen vinner.

Andre tips

Komplett oddsinnsikt på langrenn tilbys av skandinaviske bookmakere som Betsson.

Det finnes flere nettsider som kan hjelpe deg med å regne ut oddsen på langrenn. Under turneringene anbefaler vi deg til å besøke noen av de forskjellige sidene, som har en integrert odds-kalkulator, og et forum for å få innsikt.

Prøv Head-to-Head-spill. Ved H2H-spill kan du tjene vanlige anstendige fortjenester. Den største fordelen med Head-to-Head-spill, er at du ikke trenger å være sikker på hvem som blir vinner av arrangementet. Denne type spilling går mer på magefølelse, noe som gjør det ekstra spennende.

Velg en østerriksk eller nordisk bookmaker. Østerrikske og nordiske sportsbøker konsentrerer seg om vintersport hele året rundt, som for deg, betyr mer spillalternativer enn noe annet sted, og forutsatt at du er heldig, vil du få de aller beste innsiktene, og du kan vinne stort.

Litt generell historie skisporten

Historien om langrenns skikonkurranser dateres helt tilbake til det 16. århundre, og opprinnelsen kommer fra det nordiske folket. Mathais Zdarsky, også kjent som “Alpens far”, begynte å eksperimentere med ski-størrelser i 1890 og han endret skiene ved å gjøre dem kortere. Ved 1896 hadde skrevet sin berømte manual på strategisk skikteknikk. Siden den gang har skisport virkelig tatt av i flere land rundt om i verden.

Andre forskjellige typer skisporter

Alpint: Inkluderer en mengde arrangementer som Slalom, Giant Slalom og Super G. Sporten arrangeres i høyhastighets nedoverbakker, og er svært populær i hele verden.

Skiskyting: Denne skisporten består vanligvis av langrenn og god gammeldags rifleskyting kombinert sammen i et spill. Det finnes flere forskjellige typer, inkludert individuelt og lagorientert skiskyting.

Skihopping: I 1843 ble de første offisielle skihoppene holdt. Skihopping er en ekstremt morsom og spennende sportsbegivenhet. Det er ofte en Vinter-OL favoritt. Hopp er den skisporten som får mest seere på blant alle skisporter. I lang tid var det bare menn som kunne delta i skihopp, ettersom det ble ansett for å være for farlig for kvinner. Dette har nå forandret seg.

Privacy Policy